Sista inlägget?

Som vissa har läst så tycker jag att min blogg är sådär tråkig, så jag kommer att byta blogg.
Nu heter min nya blogg -------->v http://jaqueliiiine.blogg.se/ 
Ville bara säga det, kolla bloggen också!


SKA JAG GÖRA NY BLOGG?

Tycker ni att jag ska göra ny blogg?
Tycker att min blogg är tråkig oså.
Min header syns inte heller sådär mycket. Jag tror jag kommer att göra en ny blogg snart. Eller vad tycker ni då?
Ska jag fortsätta blogga på den här eller göra en ny?

ÄNTLIGEN FREDAG.

Hej folkzz.
Idag är det fredag som ni ser på rubriken, vi gjorde ingenting i skolan, hade inga lektioner alls.
Vi skulle läsa våra bänkböcker en timme typ, sen fick man gå till pulkabacken eller vara inne och göra vad man ville tills klockan 11:30 (då var klockan nio typ).
Så vi fick göra det i två timmar!!! Så jääävla kul
Jag var vid pulkabacken en timme typ, sen gick jag in för jag orkade inte åka pulka. Där inne så lyssnade vi på musik på Spotify som skolan har, då så typ hörde vi någon toarulle låt och rapparen sophia, dom
var så bra, hahaha, men dom gjorde min dag roligare <3
Sen åt vi thaimat, det var asgott.
Typ efter det så hade vi idrott och man fick välja om man ville vara på idrotten och göra vad man ville eller basta. Jag hade idrott, det var rätt kul :)
Dom som bastade körde typ sanning eller konka sa dom, haha.
Vi slutade klockan 13:30, det gör vi alla fredagar :)

TIK TOK ON THE CLOCK

Om de hade varit lite mer av av mammas pojkar så skulle det komma idag men det slutade ju förra veckan :( Har inte något kul alls att göra, vill kolla på tv men det finns inget kul att kolla på. Men istället för att kolla på tv, så har jag lyssnat på Tik Tok. Någon som har hört den? Den är sjukt bra :D


17 DECEMBER, 5 DAGAR KVAR TILLS JULAVSLUTNINGEN!

Som ni nog sett på rubriken så är det 5 dagar kvar tills det är julavslutning. Den 22 december, två dagar innan julafton. Längtar! :) Men två dagar innan julen känns lite för... tråkigt. Menmen det är ingenting jag kan göra åt!

På julavslutningen ska vi till den här Birgittakyrkan, och gå dit med facklor, sen ska 2:orna sjunga i kören, och dom som vill sjunga själva eller med någon kompis. Sen kommer vi tillbaks till skolan och äter Risgrynsgröt med saftsås och clementin (Ush). Vi slutar skolan och får jullov klockan 11:50! Gutt ju!

Idag har väll Stockholm julavslutning, eller? Tror det, vissa städer har julavslutning idag. Det gör inget, dom får sen börja skolan tidigare än oss! Min skola, eller dom som bor i Kalmar/Nära Kalmar börjar skolan den 11 januari, så! :)

 



Julen är inte min favorithögtid direkt, men julen är mysig :) Och det blir bäst i år för jag ska fira jul hos kusinerna! Längtar skitmycket <3 Bild från google btw.


JAG KAN MÅLA FINT I PAINT, JA!

Jag mår nu bättre, har inte alls ont i magen längre, är inte sjuk eller så.

Just nu har jag verkligen tråkigt. Har ingenting att göra. Men jag får väll fortsätta sitta vid datan, för jag orkar inte stänga av den igen. Jag ska väll skriva några fler inlägg kanske, och sen göra annat. Jag vet inte.


Men sålänge så har jag faktiskt bevis på att jag kan rita fint i paint, jag har gjort den här bilden utan hjälp ;)



Väldigt fint va? Jag har gjort Alexandra, Kissie, ni vet :). Jag vet att ni älskar min bild. HAHAHA. <3 Puss på er sötnosar.


VARFÖR HAR JAG SÅ ONT I MAGEN?

Jag har haft ont i magen rätt länge nu, för typ en timme sen. Jag vet, det är inte länge, men det känns ju som det! När vi var i pulkabacken så fick jag ont i magen. Jag trodde att det var för att jag var hungrig eller något, så jag gick hem och åt mat. Nu har jag ju ätit, men jag har fortfarande ont i magen! :( Vad har hänt? Om jag håller på att bli sjuk så måste jag bli frisk till julen, för jag ska till mina kusiner och fira jul, då kan jag inte vara sjuk. Men nu orkar jag inte skriva mer, jag har så ont.

SNÖ ÄR RÄTT KUL :)

Ja, jag trodde snön skulle förstöra mitt liv eller så men det gör den inte.

Så idag hade vi snöbollskrig i skolan, jag älskar nog snön nu :) Det var julbord idag också, och vi fick en hel flaska julmust! Asgott, men det som förstörde dagen var att vi hade religion och historia. Åh, jag hatar det. Men nu så ska jag nog hämta mina termobyxor för jag, Emma, Fia och Sofia A ska till pulkabacken. Ska gå nu, skriver mera sen, puss.


BILDER.

Här kommer bilder på mig eller vad som helst från olika dagar!

Jag och Fia. Ändrade bilden lite. :)

Tre fötter!

Failat hopp.

Rip morfar. Vila i frid. ♥

September bild. Fia och Matilda :)

Alltså, jag blundar lite för hårt va????

Shit vad brun jag var.

Någon tycker mycket om mig, a.

Min och Felicias idol.

Ge mig skorna!


Ööööga.

Jag är blondin nu!

Emilias halloweenfest.



Bild i maj. Jag, Fia, Aras och Haris skulle gå till skogen när vi hade NO. Och då kom vi till det här trädet och Fia tog en bild på mig. När jag gick ut från trädet så märkte jag att det var ett stooort spindelnät däruppe. Men som tur var, så fick jag inte spindelnätet på mig :)





Sommaren 2008, jag hade precis köpt tröjan.

Jag har haft lugg, ja. I slutet av mars till juni. Saknar min lugg :(

Ser ni, lugg igen? :) Pyjamas på bilden, mobbas inte. Men när jag hade lugg så tyckte jag att det var rätt jobbigt.

 


HISS OCH DISS. :)



Jaqueline hissar..

- Åker till Uppsala om åtta dagar
Ja, den 23/12 åker jag till Uppsala med familjen för vi ska träffa bästa kusinerna :) Vi kommer att fira jul där också. Det kommer att bli askul, och det är bara sju dagar?

- Julbord imorgon i skolan
Imorgon blir det julbord i skolan. Egentligen så finns det inte så mycket gott när man äter julbord i skolan, men vi får en hel flaska julmust, och det är mycket godare :)

Jaqueline dissar..

- Vakna tidigt
Vet någon mer än jag hur jobbigt det är att vakna tidigt? Jag vaknar klockan 06:30 varje dag, och det är asjobbigt! Man vill liksom sova längre, men det är tur att helger och lov finns.

- Tiden går så fort
Mhm, tycker inte om det. Det går bara för fort och jag orkar faktiskt inte med jullov. Skolan är rätt kul (ja faktiskt). Men om du/ni har något imot det behöver du inte vara här ☺

POLISEN KOM TILL MIN SKOLA IDAG, NÅGRA VILL ELDA SKOLAN.

Idag hade vi skola som vanligt. Det var rätt kul. Men det är typ några ungdomar som försöker elda skolan. Och när några i klassen har gått förbi skolan på helgerna så hör dom ibland några vid skolan som smäller raketer oså. Så idag kom polisen och brandkåren till min skola.

Min klass skulle in till sexornas klassrum. Sen kom poliserna och dom, så började dom prata lite med oss. "Många gör det för att dom vill vara tuffa, andra gör det för att dom vill förstöra skolan".

Men efter det hade vi elevens val, och jag blev klar med min väska som jag hade sytt :) Den blev väl bra, men det finns ju såklart bättre. W/e, lite senare så åt vi. Och euw, det var jätteäckligt, spaghetti med köttfärssås! Spaghetti i skolan smakar vatten, äckligt. Till skillnad från hemma, nyss åt jag oxfilé :D

Det var kul på idrotten, det var David och pajkin som hade gympan. Vi fick köra fotbill, jag kom i Emmas, Aras, Haris, Saras och Carls lag. Och det gick jättebra för oss. Vi vann! =)

Idrotten är det sista vi gör, så efter idrotten så slutar vi. Och vet ni? Det snöade! Och jag går alltid hem från skolan, och jag bor jättelångt ifrån skolan. Men jag hade tur, mamma kunde hämta mig idag :') Så jag åkte hem. Men ärligt, jag vill inte ha snö nu. Snön är tråkig och kall. Fast egentligen är snön rätt kul. För det är kul att åka pulka och köra snöbollskrig oså. Och hellre snö än regn.


Lussekatter.

Här kommer bilderna när jag bakade lussekatterna :)

 



Lussekatterna när dom är klara :)

Alla lussekatterna i den här grejen (Vi hade flera)

Degen.

Lussekatterna blev jättegoda. Har inte bakat lussekatter på två år, haha. Men jag gjorde lussekatterna i lördags, men då hade jag inte bilderna än :) Bakade lussekatterna med syrran och lillebror.


Vinnarlåten går likadant som Halo?

Vinnarlåten går ju likadant som Halo! Dom härmas.... Haha, varför kommer dom inte på något eget istället? Lyssna på vinnarlåten, sen på Halo så ser ni hur likt det låter.

 

 

 

Haha, det låter exakt likadant? Vet jättemånga svennar som härmar usa kändisar. Hon Janet Leon härmar Chris Brown tillexempel. Någon som hört Chris Browns låt "Forever"? Janet har härmat den med "Heartache on the dancefloor". Hahaha, men jag ska väll inte bry mig så mycket, det är inte mina låtar.


Jassie gör test.

1. När gick du upp idag? 07:30
2. Diamanter eller pärlor? Vet inte
3. Senaste filmen du såg på bio? Kommer inte ihåg, men kollar nästan aldrig på filmer så det var ju New Moon jag såg sist.
4. Favorit-TV- program? Idol, men det har ju slutat nu. För vänta ett år till. ):
5. Vad åt du till frukost? Fil och flingor
6. Vad är ditt andranamn? Har inget andranamn typ.
7. Din favoritmat? Älskar sushi, hemlagat och thai/kina mat.
8. Vilken mat gillar du inte? Skolmaten, jag mår illa av att äta skolmat.
9. Favoritchips? Många. Men jag äter nästan aldrig chips för jag vill inte bli tjockis (:
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? Alla Paramore cdn.
11. Vilken bil kör du? Kör inte bil än.
12. Favoritmacka? Euw.
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med? huh?
14. Vilka är dina favoritkläder? Mina jeansleggins.
15. Om du fick åka vart du ville på semester? Forks, USA, Japan.
16. Favoritklädmärke? Gina och några andra.
17. Var vill du dra dig tillbaka? Venne
18. Favorittid på dagen? Beror på.
19. Var är du född? Motala. Men flyttade till Kalmar när jag var tre år, typ. Bor kvar i Kalmar nu :)
20. Vilken är din favoritsport att se på? Kollar nästan aldrig på någon sport.
21. Coca Cola eller Pepsi? Båda är lika hemska.
22. Fotboll eller ishockey? Fotboll? Kan inte äns spela ishockey.
23. Är du en morronmänniska eller nattuggla? Båda.
24. Pedikyr eller manikyr? Venne, använder inte sånt, hah :)
25. Några spännande nyheter att berätta för oss? Jag har skola imorgon
26. Vad ville du bli när du var liten? Typ dagisfröken eller något?
27. Bästa barndomsminnet? Har många
28. Varit i Afrika? Nej.
29. Nånsin rullat in någon i toapapper? <3
30. Varit med om en bilolycka? Nej.
31. Favoritdag i veckan? Fredagar, lördagar och skoldagar ibland faktiskt.
32. Favoritrestaurant? Thai Silk, sushi resturangen kommer inte ihåg vad den heter, och typ ingen mer.
33. Favoritblommor? Håller inte koll på blommor.
34. Favorit-snabbmatsrestaurant? Mcdonalds men äter aldrig där, för jag vill inte bli fet :)
35. Äger du en cykel? Ja.
36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Venne.
37. Läggdags? Beror på
38. Vad lyssnar du till just nu? Inget
39. Favorit färg? Många.
40. Hur många tatueringar har du? Har inga tatueringar.

Jag har tråkigt, så jag gjorde ett tråktest :)

Emma gästbloggar!

Heej

 

idag såå har jag hängt med jassie och fiaa i skolan

Efter skolan stack jag till jassie! Och nu har vi suttit vid datorn hella j*vla tiden

Lyssnar på musik och gästbloggar, ska kaske hjälpa jassie att skaffa spotify i kväll typp


JA de va väl allt för mig

tack och hej!!
/emma


Har inte hunnit uppdatera mycket..

Ja, igår var jag på stan med familjen jättelänge så jag kunde inte uppdatera igår då. Hann inte. Men jag skriver då vad jag gjorde idag och igår så ni får veta lite :)

Igår: Först så hände inget speciellt, våran städerska kom och städade några timmar, efter det så skulle jag och familjen sjussa min lillebror till ett kalas, sen gick vi till Media Markt. Vi köpte några grejer oså, vi var där aslänge, vet inte hur länge. Men vi gick på stan sen för min syrra skulle lägga sin mobil på lagning. När vi var påväg hem så kollade vi bara parfymer, tänkte köpa en, men sen så typ såg vi någon sushi affär, så vi gick in dit. Det var jättegott! Och det var första gången jag ätit sushi. När vi kom hem så bakade jag, syrran och lillebror lussekatter. Nu vet ni nog varför jag inte kunde uppdatera igår. Eller hur? :)

Idag: Min kusin fyller år imorgon, men vi skulle hem till dom idag. Så jag har typ varit där sen klockan ett till nu. Det var askul där C: Snart ska jag väll äta något eller så.

Erik, vi hatar ju dig!

Åh, jag blir så irriterad på Erik! Det finns ett litet ord med två bokstäver som blir DÖ! Du vann för att alla tycker att du är söt, du är så jävla damp, åh dö.



Vem vinner Idol?

Vem vinner idol? Jag hoppas verkligen att Calle ska vinna, men det kommer han nog inte att göra. Men iallafall, om Erik vinner kommer jag få damp. ): Jag vill att Erik ska komma tvåa så att man får se alla fjortisar gråta i publiken :D Hahaha, skoja bara.


Me like/Don't like


- Calle är i finalen i "Idol"
Ja, det var tur att det inte blev Tove. Men Calle ska vinna Idol, Erik suger, typ skriker 24/7

- Erik Grönwall
Ärligt, alla älskar dig för att dom tycker att du är söt. Men jag vet inte vad det är för speciellt med din röst. Och du kommer vinna Idol för alla tycker att du är så söt. Men om man är så "söt och gullig" så borde man kunna sjunga lugna låtar? :)

- Eclipse kommer på sommarlovet
Jobbigt. Liksom, varför kan den inte komma ut nu istället? Visst, jag vet ju att det tar rätt lång tid att speal in film, men ändån, ni har många fans, och en av dom är jag ;)


Kom hem från stan nyss.

Har varit på stan med min mamma, syrra och lillebror. Ska få två saker till julen, och min syrra köpte skor, nitar, och något mer tror jag att det var, men jag kommer inte på vad det var?

Men det jag köpte var iallafall rätt fint, eller jag menar väldigt fint. Det är ju därför jag köpte det. Det var ett ljusblå vit randigt linne och leggins. Då vet ni det.

Skolfoton på kändisarna.

Britney Spears

Ashley Greene

Blake Lively

Fergie

Jessica Simpson



Kristen Stewart

Paris Hilton

Taylor Lautner

Zac Keffron

Lady Gaga


Ehm, jag tror att jag har laddat upp sånt här innan, typ, men w/e! Visste typ inte att Lady Gaga såg ut sådär när hon gick i skolan? Och dom andra också? 


Läst några sidor..

Läst nu några sidor ur "Ljudet av ditt hjärta", den är så himla bra! Jag ska läsa mer sen, älskar min bok <3

Äntligen!

Nyss så kom mamma hem... med mina "Twilight"-böcker! Jag har nu där hemma "Om jag kunde drömma", "När jag hör din röst", "Ljudet av ditt hjärta", "Så länge vi båda andas" och "Genom dina ögon"! Genom dina ögon har dock inget med Twilight att öra, men det är samma författare till Twilight böckerna, Stephenie alltså. Nu stänger jag då av datan, jag ska läsa mina böcker!

Pandahår.

Sånt där pandahår är fint! Poppare är väldigt söta c: Men förlåt mig sådär jättemycket, för jag har tagit den här bilden från någon annans blogg, ehm... förlåt mig. Men popare är fortfarande lika söta!!!!!!


Haha.

 


Så synd om henne. Hahaha, nej, varför skulle det vara synd om Desirée Diarre, det förtjänar hon ju för hon är rätt omogen. Men hennes blogg är bra tycker jag. Hon är så rolig </3 Puss puss


Tänka på döden.

Ibland så tänker jag på döden. Och nej, jag menar inte att jag vill dö eller att jag är deprimerad, men jag brukar ibland tänka "Vad skulle hända om jag dog?" osånt.

Liksom, om jag dog bara sådär, vad skulle alla andra känt då? Vad skulle tex min familj eller mina kompisar känna då? Jag tror att jag tänker på döden mycket efter att jag hade skadat mig i augusti.

Jag vill någongång bara känna hur det känns att dö. Bara dö sådär. Och sen leva efter att jag vet hur det känns att dö. Jag hatar verkligen döden, eller när någon släkt eller så dör. Morfar dog den 30/6 iår. Det är typ faktiskt första gången en i min släkt dör, min släkt lever länge, det lät lite konstigt va? Men som sagt, jag skulle bara vilja veta hur det känns, sen leva som vanligt igen. Jag vill inte alls dö.

Men någongång i livet kommer nog jag att vilja dö. Det kommer alla att vilja. Alltså alla tänker ju liksom "Nej, varför skulle jag vilja dö?". Men det kommer en dag, att man har lust att dö. Typ, när man verkligen mår skit, eller när man är gammal, har sjukdom så vill man bara dö, tro mig.

Gjorde läxor nyss.

Ja, jag gjorde min matteläxa, engelska, det var nog allt jag gjorde tror jag. Matteläxan är rätt tråkig, och matte är svårt. Tycker jag iallafall. Men nu slipper ju jag göra dom sen, eller hur? ;) Men det är ju ändån tråkigt att göra läxorna, men ändån bra. Och imorgon är det onsdag. Långt kvar tills helg. ):

Men eftersom jag gjorde läxan så blir det inte så jättemycket inlägg idag. Kanske två, tre stycken? Haha, ni vet ju redan att jag äger på att blogga, oh jag bara skoja?!


Blogga mera.

Det var längesen jag gjorde en sån här. Eller hur? Det var en månad sen typ. Men som ni ser så måste jag blogga mer istället för bara två inlägg varje dag! Bloggen är inte hela livet då, men det är ju kul att uppdatera mycket,man får ju mycket inlägg =)


Men jag bloggar inte alls så ofta, oftast så är jag inte på blogglust oså, så då orkar jag inte att blogga, det kanske blir bara ett/två inlägg? Men bloggar jag för ofta så kanske jag glömmer bort att göra läxorna, eller hur? Men nu måste jag äta, puss!


Ändrat text och allt! =)

Ja, nu har jag ändrat texten, och dom andra sakerna vid kanten, ni vet väll vilka jag menar? Ska nog ha dom här texterna länge, om jag då inte ångrar mig senare.

Scene hair.

Scene hair är så coolt och fint, för håret "står upp" eller vad det nu heter, men Scene Hair är fint iallafall! =) Jag skulle själv vilja ha Scene Hair någongång, men jag tror inte direkt att jag kommer passa i det.


Jättekul med hiss och diss?


- Robert Pattinson
Han är min, och han är så snygg, ni andra
som säger "Edward är min!<33333 :DD"
kan faktiskt dra härifrån om ni har probloem
om att jag tycker att han är min.

- Kolla på skräckfilmer
Det är ju jättekul, jag tycker om att kolla på det,
för det är så spännande ;)



- Kristen är emo
Hon passar inte som emo, jag tycker hon är söt när hon är 'som vanligt' och när
hon spelar Bella, eller hur?

JAG HAR INTE BRA FANTASI ELLER VAD DET NU HETER, men jag kommer faktiskt inte på någonting mer att hissa eller dissa! ):

Så otroligt söt. <3

The runaways.

New Moon.

Som vanligt.

Hon är så himla söt, älskar dig Cherie/Jane/Dakota!


"Hej bloggen"

När jag har tänkt efter så låter det faktiskt konstigt att skriva/säga "Hej bloggen". Det är typ som om man pratar med sig själv. Det är typ som om jag skulle säga "Hej datan" varje gång jag sätter på datan, haha. Men ni som säger helatiden "Hej bloggen", fortsätt göra det då.
Tyck inte att det låter konstigt bara för att jag säger det. Om ni gör det är ni fail, soatteh!

Typ lite fina saker.

Från www.lookbook.nu :)


Hon är så himla bra på att sminka!

 

 

På den första så måste man gå till 0:45 för det är någon reklam typ. Men seriöst, erkänn att hon sminkar jättefint? Hon är ju ascool, och sjukt söt. <3


Dissar.


- Fiolmusik och musik som var populärt på 1920 talet
Ja, sån musik suger, men det har tydligen inte en lärare fattat,
ni på Djurängsskolan vet vem jag menar, men alltså det är ju
inte 1920 talet längre, eller hur? ;) Så varför kan man inte bara "släppa det"
och ha "riktiga, nya" låtar istället?

- Skolmaten
Euw, det är jätteäckligt, jag mår faktiskt illa av äta skolmaten,
det är asjobbigt ;(

- Sofijah
Man blir deprimerad, när jag gick i trean började jag lyssna på
Sofijahs låtar, sen älskade jag dom, jag och Fia sjöng hennes låtar
ibland när vi va, men jag ångrar mig så himla mycket. MAN BLIR
DEPRIMERAD!
Alltså ärligt, man blir det, man måste känna igen sig
när man lyssnar på Sofijah, det är väll bäst så. Men visst, ibland är det bra
att lyssna på Sofijah, för hennes låttexter är så vackra.

Jag orkar inte göra en hiss idag också, så det får bara vara diss nu.

Hejdå Tove!

Ursäkta alla bilderna... Men det var typ Toves tid i Idol (inte i ordning) Men alla som såg Idol igår vet att Tove åkte ut. Det var rätt tråkigt, för jag gillar ju Tove, hon sjunger bra. Men det är ändån lite rätt åt henne faktiskt, Tove pissar ner sig varje gång juryn säger att hon inte var bra, eller när hon hänger löst. + att hon tror att hon är såå bra. Just nu hejar jag på Calle faktikst. Vänta lite... Ehm, igår då valde ju juryn låtarna, asså Erik varje gång han sjunger en låt så ändrar han låten så den blir "rockigare", och igår så valde juryn en rocklåt till han, då är det ju jättelätt! Det är fusk för i helvete! Hatar Erik, gå och åk ut snälla!? För min skull? ):
Hejdå.


Stackars barn!




Asså kolla, stackaren... Men vet ni en sak? Nästan sådär hände mig någongång. Haha, ja, när jag gick i förskolan så hade vi idrott. Och vid väggarna som är mittemot varandra så står det en jättestor madrass. Och jag typ stog och kollade åt det andra hållet av gympasalen. Sen bara åkte jag ner. För dom hade tydligen dragit ner madrassen, så jag hade fått madrassen på mig. Jag föll på golvet, jag fick inte så jätteont, men jag minns att jag fick tårar i ögonen.
Haha, stackars mig också då va. ):

Men jag glömde skriva om idag. Det är ju fredag, hade skola som vanligt hände inget speciellt. Efter idrotten som vi har i slutet av dagen så typ frågade Rosna om vi kunde va, det kunde vi. Så vi gick hem till henne. Vi hade typ tråkigt, så vi bakade! Vi bakade chokladmuffins och chokladbollar :)
När vi bakade chokladbollar så ska man ju göra chokladen till en boll, det var askladdigt och chokladbollarna såg ut som korv, eller typ något kött! Vi stod och skrattade ihjäl oss, för det såg så äckligt ut! Men vi hade kul iallfall :)

Nu har jag inget mer att skriva, men nu vet ni.

IDOOOL!

Jag har fått reda på vad dom här ska sjunga i Idol som kommer ikväll. Ja, såatteh, vill ni veta vilka låtar? W/e om ni inte vill, jag skriver dom ändån. Juryn har valt låtarna :)

Calle Kristiansson, låt 1: "Walking in Memphis" (Marc Cohn)
Calle Kristiansson, låt 2: "If ya think I'm sexy" (Rod Stewart)
Tove Östman Styrke, låt 1: "Can't get you out of my head" (Kylie Minogue)
Tove Östman Styrke, låt 2: "The greatest love of all" (Whitney Houston)
Erik Grönwall, låt 1: "Heaven" (Bryan Adams)
Erik Grönwall, låt 2: "Run to the hills" (Iron Maiden)

Det här var då låtarna, som ni redan läst däruppe har juryn valt låtarna :) Vem hejar ni på? Jag hejar på Tove, ERIK OCH KALLE SNÄLLA GÖR MIG EN KÄNST OCH ÅK UT! Haha, jag tycker inte om dom? Men Tove överdriver som f'n! Säger juryn att hon inte var bra, så blir hon jätteledsen, en gång så ville hon typ inte vara med på tv. Och Erik är asdålig, jag gillar egentligen Tove, men inte när hon överdriver. Om Tove vinner så kommer hon att börja skryta oså. Så ibland så tycker jag faktiskt att Calle ska vinna.
Det är min åsikt iallfall. :)


Någon som vill se hiss och diss?


- Nyår!
Ja, alltså nyår är så himla roligt! Julen suger, men det
är så tur att nyår typ kommer efter en vecka eller så? ☺
Puss på nyår <3

- Läsa böcker
Det låter så konstigt, men ja, jag älskar att läsa böcker.
Men bara twilight böckern aoch i taket lyser stjärnorna.
Johanna och Stephenie är bra på att skriva böcker, eller hur?




- Michael Jackson
Han sjunger inte bra, om jag ska vara ärlig.

- Min hissarlista och dissarlista som jag gör nu
Tycker inte att det blir något bra som jag skriver, kommer nästan
aldrig på någonting att hissa/dissa.

Den här blir bara dåligare och dåligare när jag skriver något .. Så jag ska väll typ inte skriva något mer, puss.

"And here we go again, with all the thing we said."

Hej bitches.

Öh, jag gillar min berättelse som jag skriver på svenskan i skolan, man måste typ skriva en. Och ja, den handlar om Felicia som blir kidnappad, bra va? :) Nejmen, det finns faktiskt bättre sagor än den. När jag och Felicia skulle skriva så typ kollade vi på New Moon trailern och Sitting on the toilet, älska dom. <3 Hahaha, men sitting on the toilet ägeeeeeeer.

Trust me.

"You can't trust vampires, trust me".

Jag älskar den citaten. <3 Citat från New Moon, när Edward och Bella är i deras skola, efter att Jasper och Alice har gått. Älskar New Moon, så otroligt bra film.

Snabbt inlägg.

Öhh, idag så har jag typ ingen lust att blogga, vet inte varför direkt? Men det är väll typ för att jag inte kommer på något att skriva om tydligen. Och jag lovar, imorgon så vill jag bara uppdatera hela tiden, hehe =) Som det står i rubriken, så är det här ett snabbt inlägg, så jag ska nog inte skriva sådär supermycket mer nu.

Haha, Let's Dance?

Hej!
Ehm, nu när jag satte på datorn och kom till msn.com (som jag alltid gör) så kom det upp att Let's Dance ska snart börja! Men Let's Dance suger ju, jag ska inte kolla på det i år :) Liksom, är det verkligen så roligt att kolla på något par som dansar, sen ger juryn poäng? Haha, nej, verkligen inte alltså.

Men vet ni några av dom som är med i Let's Dance? Det är ju typ Elin kling, Cecilia som varit med i Let's Dance tre gånger i rad, Mattias i EMD, Molly Sandén (haha), och ja, typ ingen mer intressant som är med än dom jag skrev nu? Visste faktiskt inte att Molly Sandén skulle vara med, och Mattias i EMD, trodde att dom ska göra annat, typ, eller så.

Men nu ska jag gå och äta något, eller typ fika? Skriver mer sen, puss.


Paramore - Ignorance.

Jag gillar låten, men jag gillar ju alla Paramore låtar ändån, soatteh? :)



December. Snart julafton?

Ja, idag är det den första december. Det är ju alltså snart julafton. Tycker ni om julen förresten? Jag tycker
faktiskt att julen börjar bli astråkig. Visst, det är mysigt, som jag skrivit innan och det är kul med julstämming och sånt där men julen suger bara. Det är rätt så tråkigt tycker jag. Önskar mig ändån ingenting </3
Men det roliga med julen i år är att jag ska till mina kusiner i Uppsala på julen! Oh, ddet kommer att bli askul, jag ska åka dit den 23 december. Det är julavslutning den 22. Jag gillar inte att det femman tar slut såhär fort. Det är redan december? Efter det, januari. Snart juni. Tiden går asfort ju!
Jag kommer att begå självmord, jag orkar inte splittras med min klass i sexan, åh, jag kommer att sakna alla :'(<33 Puss på er, speciellt ni i min klass ♥


RSS 2.0