Har lite tråkigt.

Jadå. Jag har. Tråkigt. Men jag har kollat lite på fina och söta saker som jag jättegärna skulle vilja ha. Ah, jag visar dom här då.

Älskar den här. Från kawaiidesign.se



Jättesöta är dom här armbanden. Båda är från milajki.se





Skulle vilja köpa allt. Men jag har inte råd med alla dom här :( . Men det blir väll att jag ska kolla på idol snart, så ska väll inte skriva något mer nu.


Åh.

Nu sitter jag här och har tråkigt. Mycket tråkigare än dig kan man säga. Duschade nyss och plockade ögonbrynen. Men vettni, jag saknar Fia väldigt mycket.


Jag vill ha Fia. Nu. Jag saknar henne så jättemycket. Alltså, det är så jobbigt att vara utan dig. Det går liksom inte. Jag blir så glad när jag träffar dig. Blir så glad av att träffa dig. Blir så glad när jag är med dig. Du är världens bästa, ska du veta. Jag är så tacksam att du finns. Jag älskar dig. Mest i världen. <3


Skola.

Ah, idag var det skola, igår hade vi studiedag. Men i skolan så hade vi elevens val. Jag har forska med Felicia och Fia, och vi fick redovisa om An Café, Piff och Puff och Twilight. Men sen har det inte hänt så mycket då. Så det här var väll allt.

Ny header/Kläder.

Nu har jag gjort om min header, så nu slipper jag ha den andra jag hade innan. Btw, jag älskar dom här kläderna. Men jag vet att jag typ aldrig kommer att få dem. Men ändån, kolla vad fina dom är.

Sweet Lolita.

Decora.

Den första är Sweet Lolita, den andra är Decora. Dom är jättesöta, eller hur?


17 år i staden där jag växte upp..

Har tråkigt. Så lyssna på låten vettja.



Måndag.

Hej.. Studiedag idag. & nu sitter jag i mitt rum, har precis ätit oså. Innan var jag med Sofia & Emma, vi hade bäst, typ. Först träffade jag båda dom vid lekplatsen och vi var mest ute och var oseriösa. Sen gick vi hem till Sofia och kollade på teve & Fia tupperade sitt hår, hon passar asbra i det.. Haha! Men vi slappade typ mest. Syrran ringde mig sen för jag skulle hem och äta & nu har jag gjort det. Jag måste dra nu iaf, ska fixa lite på bloggen! Skriver sen.




www.oseriösbild.nu , hahaha..
Men du är bäst fia.


27 september.

Har inte gjort något speciellt, har bara varit vid datan nästan hela dagen. Sen var jag bara med Emma. Vi hann inte att vara så länge, men ändån. Sen ska jag vara med henne imorgon. Hon har färgat slingor förresten :DD


Bilderna.

Skulle ju ladda upp bilderna från stan. Så jag gör väll det då. Nästan alla bilder är suddiga, men aja.

Fia.

Fia på macdonalds.


Emma och Sofia.

Emma och Sofia A, på macdonalds.

Jag i sminkaffären.

Jag, Fia, Sofia A och Emma gick till en sminkaffär. Där prövade jag rosa
läppstift. Jättefult. Hade eyeliner och svart läppstift också, men dom vill
ni inte se :).

Heh, leksaksaffären.

Barbiesar, typ. :((




Cupcakes.

Jag ska kanske baka cupcakes snart.  Eh, kanske. Jag laddar väl upp några bilder sen.

Heh.

Jag har tråkigt. Så atteh, underhåll mig, eller något. Sitter vid gSm och bdb just nu. Finns liksom ingen annat att göra. Eller? Aja, kommer inte på något "bra" att skriva nu, så hejdå.


"Jag vet inte vem jag är".

Jag måste bara få skriva lite.

 Många tror att jag är arg när jag skriver. Rätt jobbigt när ni tror så. Så atteh sluta fråga om jag är arg, det är jätteirriterande. Så frågar några på min bdb. Jag tycker faktiskt inte om att skriva massa smilysar. Det är jättefult tycker jag. Det förstör det man ska skriva. Så om jag inte skriver ett "<3" eller något annat till dig så är jag som sagt inte arg. Jag tycker inte alls att det är fint att skriva som t.ex "jag älskar dig <333" . Jag kan bara skriva det ibland, men inte sådär ofta. Jag är inte flummig heller. Mer oseriös kan jag vara ibland. Men säger då det här igen; Jag är inte arg, jag missbrukar bara inte smilys.


Måste göra om det.

Men hej. Idag skulle jag vara på stan med Fia. Sofia A och Emma ville också vara med, så dom var med oss där. Hade jättekul, ska ni veta. Men jag köpte iallafall en tröja, och jag tänkte köpa sånna här rutiga handskar, vet inte vad dom heter. Men det gjorde jag inte. Men vi hade som sagt jättekul. Och när vi gick in i sminkaffären så fick man testa använda smink, så jag prövade använda eyeliner. Men det blev jättefult, asså! Såg ut som en häxa typ. Men prövade rosa och svart läppstift också. Sen köpte Fia kalsonger till sin lillebror, srsly jag höll på att skratta ihjäl mig i affären vi var i.

Men sen så åkte vi hem till Fia och var där. Och vi hade slagit in kalsongerna så hennes lillebror fick öppna "paket" när vi kom hem. Hahaha. Men nu orkar jag inte skriva mer. Kommer lägga in bilder sen eller imorgon.


Snabbt inlägg.

Hej!

Nu är jag i syrrans rum, fixade lite med bloggen, har ändrat bakgrundsfärg oså.
Har inte gjort så mycket idag så det finns inte så mycket att berätta om.
Så skriver nog mera imorgon istället..




Musik.

Jag har, ehm tråkigt. Så jag skriver då musik/låtar jag gillar.

An Cafe- Escapism
An Cafe- Wagamama
Håkan Hellström- En vän med en bil
Nana Kitade- Ksenai Tsumi
Paramore- CrushCrushCrush
Paramore- Hallelujah
Paramore- Here we go again
Paramore- Misery Business
Veronica Maggio- Måndagsbarn
Veronica Maggio- 17 år

Inte så många direkt. Men det här var iallafall dom låtarna jag gillar.

Hej.

Skulle skriva mer ju, men jag han inte igår. Så det får bli idag alltså. Hade så jävla kul igår med Sofia A, Fia och Emma. Vi kollade ju då på film, wild child tror jag att den hette, den var jättebra förresten. Den handlade typ om en tjej som var typ konstig, oså, så hennes pappa får nog på henne så hon börjar på internatskola i England. Vill se den igen :CC  Men nu så gör jag inget speciellt då. Typ bara lyssnar på musik och datan. Ah, men nu orkar jag inte skriva mer. Heh.

Men någon som kan sånna här recept på cupcakes?




.

Hej, det var skola idag. Slutade kl 14:10. Hade jättetråkigt, vi hade historia och religion, som suger. Men aja, jag är ju inte i skolan nu. Men ska snart göra matteläxan, och sen gå till Sofia A med Fia och Emma, vi ska kolla på film. Såatteh,jag skriver mer sen kanske.


prinsessanskrona.blogg.se

Ny blogg. Hah. Jag hade devote innan, men devote sög så jag ville ha blogg.se istället.
Den här kommer jag inte att ta bort, tror jag. Men nu ska jag kolla på Idol.

RSS 2.0