Jag ska väll snart sova då..

Ja, jag har sjukt tråk och jag måste göra det nu. Ska försöka läsa klart ur min bok "När jag hör din röst".
Detta får bli ett kort inlägg, men det gör jag väll ganska ofta? Puss.


"När jag hör din röst"

Heeej, alltså, så att ni vet så har jag snart läst klart hela "När jag hör din röst" boken?? Boken har hela 450 ngt sidor! Och jag är på 370 nu!!!! Oh gosh, sen ska jag väll läsa "Ljudet av ditt hjärta". Den kommer också äga. Och vet ni vad jag har fått reda på? Det har kommit ut en bok eller så i Amerika som heter "Midnight Sun". Den har ju såklart något med Twilight att göra, annars skulle jag inte ha skrivit den i det här inlägget? Men det är den femte boken, den har inte kommit ut i Sverige än. Det är inte äns säkert att den kommer ut. Fyfan alltså om den inte kommer ut! Men iallafall, "När jag hör din röst" är ju "New Moon". Ni måste ha läst eller sett den första innan ni läsere "När jag hör din röst". Men iallafall, såhär ser alla böckerna ut. Har dock ingen bild på Midnight Sun, men w/e. (Om Midnight Sun kommer ut i Sverige så kommer den inte att heta Midnight Sun, den kommer att heta något på Svenska, det är bara i Amerika boken heter Midnight sun.)



"Om jag kunde drömma"


"När jag hör din röst"

 

"Ljudet av ditt hjärta"

Det här var alla? Jag älskar böckerna, puss <3


Visste ni att?..

.. jag fyller år samma dag som Kristen Stewart och Elle Fanning!
Coolt va??????++
Haha, jadå? Nu vill alla fylla år den 9/4 som jag, Kristen Stewart och Elle Fanning ;) Alltså, för er som inte vet vem Elle är, så är det Dakota Fannings lillasyster. Och bara så ni vet? Det är Dakota som spelar "Jane" i New Moon. + att Elle är född år 1998, det är jag också. Och Elle fyller ju år den 9/4, det gör ju jag också! Stjärnsystrar, eller något, eller hur? Hahaha.


Idag skulle Paramore komma till Sverige..

.. och ja, det gjorde dom. Men vet ni det dummaste då? Jag har ingen biljett, jag får alltså inte se dom. Och man kan faktiskt inte boka biljett samma dag. Fan. Idioter. ):
Jag älskar Paramore. <3
Jag är inte på humör i det här inlägget, men jag är asledsen att jag inte får se mina stora idoler ):

Dom äger <3

 


Parodi på Boom boom pow.



 Kolla den, dom har ändrat "Boom boom pow" till "New new moon" istället, haha.


Bli blondin!

Dom här bilderna på Kristen Stewart är typ från 2006 eller något? Jo, det var 2006.
Hon är så fin som blondin, hon passar verkligen i blondt hår.
Seriöst Kristen, du borde färga håret till blondt igen. Du är så fin i det. <3 Synd bara att hon inte verkar tycka det själv. Men hon passar faktiskt bättre i brunt, jag är ju så van att se henne i brunt hår. Men w/e Kristen måste snart färga håret till blondt! :)


This or That.

"Söt och gullig eller vampyr?"

Jag tycker båda! Dakota Fanning är jättesöt, eller hur? Hon är bara 15 år, och så duktig?

Hon är söt när hon är som vanligt, men när hon spelar Jane så är hon så jefla cool :)

Det är kul när hon spelar vampyr, och Jane är sjukt söt.

Vad tycker ni?
Puss.


"You can't trust vampires, trust me"



Jag såg den här underbara filmen igår :)
Den var seriöst bäst! Jag älskar Twilight filmerna och böckerna. Jag läser "När jag hör din röst" den är ju New Moon.  Men den hade så konstigt slut, som en serie har. Men ändån, det gör ju så att man längtar tills trean, Eclipse kommer ut :) Men när jag och min kusin skulle boka biljett så var alla platser upptagna förutom tre platser! Asså så många vill alltså se den ;o Men dom här tre sista platserna var längst fram, så vi fick sitta där. Men det var faktiskt inte så farligt att sitta längst fram, det var rätt kul, haha. Jag och min kusin satt då där, och det var en till plats kvar bredvid min plats som ingen annan satt på, så la våra saker där :)
Såhär kommer Eclipse att se ut;

Fin va? :) Som det står där nere på bilden så kommer Eclipse på bio den 30/6 2010!
Jag måste se Eclipse alltså!
Älska. <3

Men ni som vill se New Moon/Eclipse, ni måste kolla på Twilight först, annars kommer ni inte att fatta någonting ;) Ni som kollar ändån på New Moon/Eclipse, utan att se Twilight först så har jag en sak att säga: "Synd om er!" ;)



Disco igår!

Hej på er, ska skriva om igår och idag.

IGÅR: Det var ju skola såklart. Vi slapp engelska :) Jag, Emma, Matilda, Felicia slapp musiken för vi skulle till matslalen och lägga godiset på scenen i matsalen. Vi hade idrott också, det var typ fotboll hela idrotten? Men alla älskar ju fotboll, soatteh. Klockan 16:30 så skulle vi i klassen samlas i matslaen för att hjälpa till att göra iordning. Sen började discot klockan 17:30! (det lilla discot för förskoleklassen till trean) Det var mycket roligare att vara på det lilla, alla vågar dansa oså. Men på det stora är alla så fega. Det gick bra på det lilla, men inte det stora, inte så mycket, för alla vågar inte göra något. Men discot slutade 23:00 iallafall! Jag var astrött när jag kom hem.

IDAG: Nu så sitter jag bara vid datan, intressant? Men sen så kommer min kusin klockan 1 eller två, vi ska se New Moon på bio kanske! New Moon kommer äga, det vet jag redan. Menmen, jag hörde att Mariette åkte ut ur Idol! Äntligen. Jag missade Idol igår, för att jag var på discot, det var ju min klass som hade discot.

Puss på er.


Fick inte alls så mycket.

Hej.

I skolan så hände det inget speciellt alls, det var bara så att några fick gå med Mahmoud och köpa godis, läsk till discot och göra prislista oså. Efter det så åkte jag hem med Fia och Sara för vi skulle tigga priser till discot, asså sånna här priser som dom ska vinna på tävlingar.
Men innan det så kollade vi lite på tv, Ghost Whisperer eller vad det nu heter, den är bra =) Sen åkte vi då, vi gick först till Rusta, men dom fick inte skänka saker, det var jättemånga affärer som inte fick skänka, hade inte chefen i sin affär, eller ville inte. Men vi fick typ tre små gosedjur på name it? Och tio hårinpack på Soheilas.
Vi fick nästan ingenting, men vi fick något iallafall?
Aja, men vi var där precis, jag kom nyss hem, och det är disco imorgon! :D


Lady Gaga - Monster

Har någon hört den här?
Jag älskar den. Men hon sjunger likadant helatiden, men w/e, det gör inget :)
Jag börjar gilla Lady Gaga nu :D


Hayley är mycket bättre än Rihanna? Rihanna suger ju.

Är jag den ända som tycker att Hayley är bättre än Rihanna? Rihanna är ju rätt dålig.
Alltså seriöst, ni ska höra Hayley, hon sjunger mycket bättre än Rihanna?!

Kolla här:





Hayley är den första och Rihanna är den andra.
Men ser ni?
Hayley är så mycket bättre än Rihanna. Både stilen, utséendet, sångrösten och ja, allting.

 

Haha, jag vet, det ser konstigt ut för Rihanna bilden är större... Men w/e?
Jag tycker att Rihanna inte alls är något bra, hennes sångröst är tjatig, hennes låtar är likadant och jag gillar inte Rihanna. Däremot så älskar jag Hayley!
Hon är mycket bättre, jag älskar henne, jag skulle seriöst kunna göra allt för att få träffa Hayley och dom andra i Paramore. Hayley är jättebra, jag lovar.
Jag var typ tvungen att skriva det här, eller något?
Puss på er :)


Är den här finare?

Tycker ni det?

Före:

Efter:


Jag tycker att den nya blev finare :) Alltså den här nya är lite mera "jul"aktig, så när äckliga julen är över så byter jag till den förra, lev med det :)


Discolängtan.

Min klass ska ha disco på fredag. Och vett ni? Man längtar ju såklart, det kommer att bli askul, det är ju första gången vi ska ha disco, vi har inte haft det innan. Så nu sitter jag och längtar, det är om två dagar. Men det bästa är ju att... vi ska ha disco, inte ni!   Eh, ja, ni ska komma :)


Hiss och Diss idag. Jättelängesen jag gjorde det.


- Min nya hiss och diss grej som jag har gjort
Ja, jag tycker att min sån här blev mycket finare än den förra jag hadde. Den andra
var fulare och tråkigare ju, eller hur?

- Shoppa
Jadå, det är ju asroligt att shoppa, liksom vem tycker inte det? Jag vet, konstig
fråga.

- Vintern
Vintern suger. Snö, jul, kallt och allting. Visst, det är lite mysigt, men det blir bara
tråkigt! Hatar vintern.


- Erik Hassle
Åh, jag gillar inte honom, han har inte alls några bra låtar? Hans hår ser roligt
ut, haha. Men jag gillar inte honom alls, han sjunger dåligt också =)

Nu kommer jag inte på något mer att hissa eller dissa då.. Det här får vara allt :) Men nu ska jag väll kanske skriva ett till inlägg? Eller göra annat på datan. Puss på er!


Jag har ändrats helt enkelt.

Hej på er allihoppa.

När jag tänker efter lite så är jag faktiskt inte sådär intresserad av lolita-klänningar längre och sånt där "söta saker", kawaii, nu så typ tycker jag att det är töntigt? Haha. Men det är väll det? Eller tycker jag nu att sånt är fult? Ja, typ båda två?

Nu tycker jag att det börjar bli tråkigt, det är faktiskt jättetråkigt och fult. Jag har ändrats helt enkelt. Dock så tycker jag att japanska stilen "decora" är astuff (: Den är ju det, men jag är inte lika mycket längre japanberoende som Foki är. Ja, nu har jag typ slutat att tycka att sånt är fint.


Bilderna innan festen.

Här kommer bilder innan "halloween partyt" i lördags, emilas fest :)














här är en outfit-bild också, första outfit bilden på bloggen!


Modehuset med Fia.

Hejhej, idag efter skolan så åkte jag och Fia till Modehuset. Jag köpte inte några kläder, men Fia köpte en klänning till discot på fredag, sen så köpte vi glass. Jag hade inte så mycket pengar, så jag hade inte råd at köpa så mycket. Men jag längtar verkligen tills på frdag, det är ju disco, min klass håller discot! =) Puss












Alla bilderna då, men Fia typ ville inte vara med på någon bild, men ändån. Jag köpte inte kläderna på bilden, för er som inte läste där uppe :)


Stalker?

Åh, hej. Seriöst, jag stör mig jättemycket på min gamla msn, asså typ några spanjorer eller så skriver alltid något till mig? Det är asstörande, haha, dom är helt beroende liksom skriver något på spanska och jag fattar liksom ingenting!? Så sjukt irriterande, jädra stalkers!

Tss, jag håller på att pissa ner mig, hahahaha! Men ser ni? Jag fick 42 meddelanden (42 med det här) när jag kollade! Och typ alla mejlen är från den här killen och asmånga andra, asså dom kan typ inte låta bli? Snacka om stalkers asså.. Och dom tror ju helt seriöst att jag typ känner dom!? Dom bara: Hola mi amigo! Me gusta tú.. och massa sånt, HAHAHA!



Jag får typ mejl av dom 24/7 som ni såg på den övre bilden. Men dom är ju asfula.


FAAN!

Reza åkte ut mot Erik! Fyfan! Erik, ta dig, jag hatar dig, jag blev så j*vla glad när jag såg att du hängde löst, men jag fattade ju att det där fcking svenska folket älskar dig! Vill dö, Reza var så mycket bättre än Erik kärring. Han Erik misshandlar folk? Alltså, det är väll inget bildbevis direkt, men orka tycka om Erik? Han kan gå och dö ffs!
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/idol2009/article5915954.ab läs det här om Erik, eh :)

Seriöst, 21 år och du tror att du är så bra?
Haha, det tycker inte jag iallfall, stackars dig. ):
Men, tyck nu vad ni vill om mig, tyck vad fán ni vill, men bryr mig inte någonting. Ja, jag vet, nu låter jag astuff, men jag tycker att Erik suger, så det är min åsikt, aki? :)



Kärlekstema i Idol idag!

Tove - ”Sweet dreams (are made of this)” av Eurythmics
Erik - "My life would suck without you” av Kelly Clarkson
Calle - "Your song" av Elton John
Mariette - "Time of your life" av Green Day
Reza - ”You've got a friend” av Carole King

Toves låt till anhörig - “Himlen är oskyldigt blå” av Ted Gärdestad
Eriks låt till anhörig - ”Always” av Bon Jovi
Calles låt till anhörig - “To be with you” av Mr. Big
Mariettes låt till anhörig - ”Ängeln i rummet” av Eva Dahlgren
Rezas låt till anhörig - ”When I need you” av Leo Sayer

Det var det här dom ska sjunga idag, puss!


Kristen genom åren.

Kirsten som barn :)

K

Kristen, år 2003 när hon var på en filmpremiär. Hon var 13 år på bilden :)

När hon fyllde 15 år, 2005 såg hon ut såhär. Hon har färgat sitt hår
lite ljusare också, fint!

Kristen färgade sitt hår blondt år 2006. Hon passar jättebra i det! :) Men jag tycker
faktiskt att hon passar bättre i brunt.

Kristen på en event år 2007.

Kristen år 2008. Det var det här året hon blev känd för "Twilight".

I mars 2009 hade Kristens film Adventureland premiär, här är hon på premiären :)

Kirsten håller på att spela en ny film, The Runaways. Dakota Fanning, som
spelar Jane i New Moon är också med.

Erkänn att hon har förändrats asmycket? Men nu ska jag äta, puss på er!




NEW MOOOON. <3

New Moon är det premiär på imorgon. Jag vill gå, men det är väll fullt imorgon? Men iallafall, jag vill verkligen se den, den kommer bli jättebra, jag känner på mig att den kommer vara bättre än Twilight. Och det kommer nya vampyrer. Volturi. Jane <3 Jane är assöt, eller hur?



Jane. <3 Hon är sjukt söt och bra. Spelas av Dakota Fanning.

Edward och Jasper gillar att slåss? Älskar ´t. <3

Oh, farväl Bella, föralltid.



Jacob och Bella sitter i en bil. gud vad coolt!!!!


Hayley Williams lik Ashlee Simpson?

Seriöst, dom är faktiskt aslika, eller hur? Men Ashlee har ju lite mer rödbrunt hår, men ändån, dom är aslika. Jag tycker att Ashlee är sötare än Hayley (Hayley är den som är först) faktiskt. Hayley passar inte i rött hår, men hon passar jättebra i orangerött. Men puss då, jag skriver mer sen =).


Varit hos tandläkaren.

Hejhej.

Idag så var jag ju sjuk, som jag skrev innan. Men jag hade tandläkartid idag, så jag var hos tandläkaren! Det är astråkigt, varje gång jag är där så ororar jag mig att jag har fått hål i tänderna eller så. Men jag tror att jag kommer till skolan imorgon, puss på er :)


This or That, ny kategori!

Vad tycker ni?
Själv så tycker jag att Kristen var finare på den första bilden, det var synd att hon färgade sitt hår svart.
Men hon färgade håret svart för att hon ska ju vara med i filmen "The Runaways".
Men som sagt, vad tycker ni var finast? ;)


Måndagbaaaaarn.



"Vad har du gjort för dig, är det aldrig helg? Helgen måste ta slut"
Jag blev ett måndagsbarn.


Sjuk.

Ja, idag är jag sjuk. Jättejobbigt, jag är typ sjuk för att jag vaccinerade mig igår. Jag vill till skolan, jag orkar liksom inte stanna hemma och vara sjuk. Jag missar jättemånga saker i skolan ju.

Men nu så ska jag typ vila, eller kolla på tv, eller läsa "Om jag kunde drömma".

Hoppas ni andra är friska. Puss.


Jag älskar musik, men det gör väll alla?

BÄSTA ALBUMMEN JUST NU:
Paramore - RIOT!
Britney Spears - Cirkus
Britney Spears - Blackout

BÄSTA ARTIST/BAND:
Paramore
Ke$ha
Lady Gaga
Akon

BÄSTA LÅTARNA JUST NU:
Ke$ha - TiK ToK
Pixie Lott - Turn it up
Akon ft. David Guetta - Sexy Bitch
Lady Gaga - Bad Romance
Paramore - Misery Businnes

Älskar dom låtarna, artisterna och det som jag har skrivit, dom äger ju, seriöst, så kommentera inte "Han/Hon/Dom suger", för det tycker inte jag, aki? :)


Jassie ♥ kläder

Fina va? :) Mina favoriter är den här första, den svarta med hello kitty,
och den här sista :3 Ah, men det här var typ det jag hittade. Från www.pandaa.se .


Lady Gaga - Bad Romance



Jag älskar den här låten, jag gillar inte Lady Gaga så mycket, men hon är faktiskt bra :)


Tagit vaccin idag!

Yupp, idag i skolan så var det vaccination mot svininfluensan.
Om man inte gör det så blir man en gris!!!!!!

Hahaha, jag skoja bara, man blir inte en gris?
+ att jag mår faktiskt lite illa av bilden, euwww?
Nejmen asså, det är bra om man tar vaccinet, får man svininfluensan så kan det ju bli farligt.
Och det orkar jag inte med :)
Vi skulle vaccinera oss där på Svalan (förskoleklassen). Jag, Klara, Sofia A och Jennifer kom typ sist av alla. Så när vi kom så sa dom här sjuksköterskorna att vi skulle vaccinera oss först! Så vi fick göra det, jag var asrädd.
Jag trodde det skulle göra jätteont, men när dom tog in sprutan i mig (haha) så kände jag ingenting!
Jag lovar, jag kände ingenting. Lite senare så mådde Matilda, Sara och Christos dåligt, så dom fick gå hem.
Jag kommer nog att bli sjuk imorgon, det blev jag förra året när vi skulle ta spruta mot stelkramp.
Men skitsamma, jag har iallafall tagit den :)
Nu har jag inte så mycket att skriva om, så puss på er alla.


"I want your loving and i want your revenge, You and me could write a bad romance"

Hej på er.

Måste bara säga att Lady Gagas låt "Bad Romance" är så j*vla bra!
Har ni hört den? Det måste ni seriöst göra jag älskar den! :) Ah, men lyssna på den någon gång då
vettja. Puss på er, jag hinner inte uppdatera mer idag.


Disco nästa fredag, den 27/11!

Ja, det är disco då. Och gissa vad? Det är MIN klass som håller discot =D
Vi har inte bestämmt så mycket nu då, men snart iallafall. Puss på er!


Mötet på funkabo var askul!

Haha, ja, det var askul. Det var tråkigt från början, men sen blev det asroligt när vi skulle in till språkrummen och när dom här kamratstödjarna visade runt! Det där första klassrummet min klass gick in till var faktiskt min syrras! :) Sen så gick vi till bildsalen oså, det var jättefina målningar där.

Vi gick typ till biologisalen, kemisalen, hemkunskapsalen och flera andra också. Sen skulle vi in till språkrummen, jag, Fia, Matilda och några andra i klassen och våra föräldrar gick in till spanskarummet först. Det var askul, det var en spanskalärare som hette Luis, och han sa några vokaler, och ord på spanska som vi skulle säga. Vokalerna var A E I O U . Sen så sa han några spanska bokstäver, tillsammans med vokalerna. Typ "che" ljudet på spanska, så han bara såhär med vokalerna CHA CHE CHI CHO CHU! Det lät asroligt, när han sa det fort, haha! Sen sa han en spansk bokstav, ñ tillsammans med vokalerna, så det typ lät ÑA ÑE ÑI ÑO ÑU, haha. Sen skulle man typ säga några ord, typ hej osånt. Jag ska välja spanska, det är aslätt och jättekul.

Efter att vi hade varit där så gick vi in till tyskarummet, men det var tråkigt där, jag gillar inte tyska. Tyska låter så fult när man säger några ord. Men hon tyskaläraren gav oss papper och penna så stog det ord på tyska som var likt svenska, man skulle gissa vad det blev på svenska. Efter det så sa hon hejdå på tyska, det fanns två ord för hejdå. Typ auf widersehen och Tschüs, men det var inte sådär kul på tyskan. Men det var en asrolig dag, jag längtar tills jag ska börja på Östra Funkabo! :)

Möte på Funkabo!

Hej bloggen.

Öh, idag, eller snart så är det möte på funkabo, Östra Funkabo förresten. Vi ska typ vara där för att i sexan så börjar man i högstadiet. Ska väll typ dit om en halvtimme typ? Mhm, men nu ska jag typ göra annat, ska äta oså innan jag går dit. Förresten, vi ska få önska språk idag, jag ska ta spanska! Puss, hejdå.


20 saker som du kanske inte visste om mig.

1. Jag är faktiskt 11 ochetthalvt. Avundsjuk? :]
2. Jag har kallats för Jassie i 4 år, sen jag gick i ettan.
3. Jag gillar att sitta vid datan.
4. Jag hatar korv.
5. Det är asäckligt.
6. Jag gillar att härma "språk" typ som bebisspråk, fjortisspråk på datan oså.
7. Förut var Lady GaGa min idol, men inte längre.
8. Jag klarar inte av att lyssna på musik som tex; Lady GaGa, Jonas Brothers och sånt där.
9. Egentligen gillar jag inte att jag sitter vid datan så mycket, men det är så kul så jag gör det :'<
10. Jag är så beroende av kawaii saker(saker som har emd japan att göra) som tex: Lolita, Manga, Anime, Cupcakes, Sakura, Decora, Japansk musik osånt. Men det visste väll alla redan? *w*
11. Jag kan lite japanska, bara orden, men inte hur man skriver.
12. Jag har lyssnat på An Café sedan slutet av maj.
13. Men jag visste vilka dom var typ för ett år sen, men jag hade aldrig börjat lyssna på dom, så jag och mina kompisar tyckte att dom såg roliga ut oså.
14. Jag tycker det är dumt och tråkigt att An Café ska splittras.
15. Jag älskar Twilight filmerna, och böckerna.
16. Jag läser Twilight boken "När jag hör din röst" i skolan.
17. Jag längtar tills New Moon kommer på bio, men jag vet att jag inte kommer att få se den för det är åldersgräns.
18. Jag tycker att jeansleggins är fint.
19. Min släkt är persiskt, och afghansk. Men vissa i min släkt bor i Los Angeles, Amerika, men vi är inte Amerikanska direkt.
20. Jag gillar inte syslöjd.



Ett inlägg idag?

Hejhhej, det finns typ ingenting att blogga om just nu, så det blir typ ett inlägg idag kanske? :) Men alltås om jag hittar något intressant så uppdaterar jag nog. Men det var det jag tänkte säga, puss på er!


Cupcaketatuering, tss..

Haha, kolla cupcaketatueringar :)

Tatueringar är inte så fint, men cupcakes är :] Men jag skulle aldrig våga ha tatuering, vad händer om jag skulle ångra mig? Jag kommer aldrig att skaffa tatueringar iaf, puss!


Cupcakessugen.

Ja, jag är sjukt sugen på cupcakes, det var jättelängesen jag åt det. Men alltså, det är asgott. Sist jag bakade cupcakes var i september. Ni som inte har ätit/bakat, gör det nu! Ni kommer älska det ♥

Det ser asgott ut, vill ha, vill ha det nu!

Ja, det är jag och min syrra som har bakat dom här bruna. Dom ser lite misslyckade ut,
men w/e, det var ändån gott :]

Seriöst, dom här ser asgoda ut, men jag vet redan att dom bruna är goda, jag har ju bakat dom :)

M e n  d o m  s e r  a s d å l i g a  u t  t i l l s k i l l n a d  f r å n  d o m  d ä r u p p e  ,  e l l e r  h u r ? : ) P u s s  p å  e r  d å  ,  j  a g  t r o r  n o g  a t t  j a g  s k r i v e r  m e r  s e n . .

 


Monkiiii


Jag har tråkigt, så då är det väll helt okej att lägga in kläder från Monki? :] Haha, jadå, jag tycker dom hära är assnygga. Ah, men nu ska jag väll tråka, puss!


Lördag.

Hej, kunde inte blogga så mycket i morse, för jag skulle ut och hjälpa till i trädgården, men nu är jag äntligen klar :] Ska uppdatera mer, aki? Puss!


Idol idag!

Hej på er, jag fick reda på vilka låtar dom ska sjunga i Idol, så ja, här står det låtarna. Vilka hejar ni på, och vilka tycker ni ska åka ut? Jag hejar på Tove och Reza, resten ska åka ut. Speciellt Erik. Åker han ut så firar jag seriöst med Tårta, men det kommer aldrig hända, för svenska folket älskar ju Erik.

Låtarna:
Erik - Bodies av Robbie Williams
Eddie - Curly Sue av Takida
Reza - Halo av Beyoncé
Calle - Bad day av Daniel Powter
Tove - i wish i was a punkrocker av Sandi Thom
Mariette - Bleeding Love av Leona Lewis.

Duetterna:
Erik och Tove - Kids av Robbie Williams och Kylie Minogue
Calle och Mariette - Someone new av Eskobar och Heather Nova
Reza och Eddie - If only you av Danny och Therese.

Jag kommer inte på någon rubrik.

Haha, rubriken blev väldigt dålig?
Men iaf, idag var det skola! Och det var fredag, alltså ärligt, jag börjar hata fredagar, jag vill faktiskt gå kvar i skolan, skolan äger! Jag menar det, skolan bröjar bli kul. Idag hade vi, svenska, engelska, matte, och några andra saker. Sist hade vi idrott. Vi skulle dansa linedance, det var kul, men jobbigt. Efter idrotten så skulle jag vara med Fia och Rosna, så vi gick till Fia och var vid datan oså.. Sen ville vi gå till Rosna, vi ville kolla på Twilight, så vi gjorde det :) Och hennes lillebror är så söt ♥ När vi kom så sov han, han är så gullig, senare vaknade han, och han började säga "NÄÄE!" till oss hela tiden, så Sofia sa "Du är söt!" och han bara "NÄÄE!" . Då sa hon "Är du inte söt?", han sa "NÄÄE!". Vi började skratta ihjäl oss, han är så söt. Men sen så sminkade Rosna och Fia mig, fint blev det ♥ Vi skulle sminka Rosna och Fia också, men vi hann inte för att Fias mamma hämtade oss. Men vi hade askul iaf! Ska väll kolla på Idol nu, pussar!


Sitting on the toilet :]



HAHAHA. <3
Jag älskar att kolla på den här, alltid lika roligt. ÄLSKA <3
Min idol.
Hehehhe
Puss.


Torsdag.

Hej alla!

Ja, öh, idag är det torsdag. I skolan så var jag med Klara, Feffe, Sofia A, Jennifer, Matilda :] På rasten. Vi hade Engelska först, Svenska, Bild, Svenska igen. På en rast, innan Svenskan i slutet av dagen så var det typ en fröken som sa till några femåringar "Dom har skola!" "Kom hit nu!!!" För dom här femåringarna hade gått till fyrornas klassrum, när dom jobbade. Jag och Feffe skrattade ihjäl oss, haha seriöst, vi gjorde det. Fröken gjorde min dag. <3 Tss, men aja, det var det som hände, sen skulle vi skriva våra berättelser på svenskan. Puss! ♥


Ge mig! *w*

Ge mig dom här! Om jag måste erkänna så är det här faktiskt dom finaste lolita-klänningarna jag har sett! Love them ♥ Vill ha nu, så otroligt fina *w* Haha, seriöst, jag laddar alltid upp bilder på lolita-klänningar, eller hur? *w* Men dom är så fina, alla lolita-klänningar är ju det. Puss ♥


スタイルの愛 ♥



Decora, jag älskar det mest ♥ Seriöst, det är asfint, fattar inte varför andra här inte tycker det :< Vill ha decora, men det ser för wb ut på mig, för jag har ju brunt hår. Men decora är ändån fint ju, puss på er ^^


Låt.

Jag älskar låten ♥ Den är så himla bra alltså, jag lyssnar på den här nu typ hela tiden typ? :] Älskar den som sagt iallafall. Jag vet, jag gillar inte hiphop/rnb egentligen. Men den här är asbra :3<3 Puss


Oh, shit!

Alltså, omg! Kolla stjärnorna när dom var små :o

Kristen Stewart.



Amanda Bynes (She's the man)



Robert Pattinson.



Emma Roberts.

Britney Spears.

Hayden Panettiere.

Hilary Duff.

Lindsay Lohan.

Haha, gud vad alla har förändrats? Kände typ inte igen någon :] Visste faktiskt inte att Robert Pattinson var så mycket blondin?? Ascoolt, heh.


Bloggar jag kollar 24/7

Hejhej!

Jag ska typ skriva vilka bloggar jag kollar/följer och varför jag gör det :)

www.fokis.se 
www.kawaiikai.blogg.se
www.kawaiialice.blogg.se

Följer Fokis blogg, för hon skriver just om sånt jag gillar! Saker oså som kommer från Japan, hennes blogg är ju också såhär kawaii *w* Älskar Fokis blogg ♥ Hon är btw så söt, jag älskar hennes ögon :]
Kollar kawaiikai och kawaiialice för dom är ju som Foki, sånna här kawaiibloggar, inte "storbloggare", men dom skriver om sånt iaf? :] Älskar det, är såå intressant alltså *w*.
Kollar ju kompisarnas bloggar också, nästan varje dag :)


http://angelicpretty.jp-stores.com/index.html



Så himla fint, jag älskar dom här asmycket ♥ Gillar mest den här blåa lolita-klänningen, väskorna, eller typ allting. Ja, allt. Skulle gärna ha köpt allting, men har typ inga pengar.


Utvecklingssamtal.

Hejhej, idag hade jag utvecklingssamtal. För typ en timme sen, tror jag. Ah, och det gick jättebra faktiskt, men jag måste bli bättre på syslöjd och att vara delaktiv i klassen eller va det nu heter. Jag får försöka bli bättre, men syslöjd är jättesvårt tycker jag. Och det är riktigt pinsamt om jag får fel på något jag säger. Men får som sagt bli bättre. Om jag kan klara det.

Ska göra en hiss och diss nu, tror jag, ni får se :)


Fjortisstil i Japan!









Haha, såhär ser fjortisar i Japan ut. Stilen heter inte fjortis, den heter Ganguro.
Ganguros kännetecken är att ha solbrun hud, blekt hår, och mycket smink runt
ögonen. Men den här stilen var faktiskt mycket finare än "fjortis" även om dom ser
likadana ut. + att brunhåriga som klär sig i decora har oftast svart och rosa hår.
När man klär sig i Ganguro så kan man ju ha brunt hår, fjoritsar har brunt hår, då borde
man kunna ha brunt hår om man klär sig i Ganguro! :) Men Ganguro är inte så jättefint
egentligen.. Aja, men jag ville bara visa det här. Puss!


Glömde.

Haha, jag glömde skriva vad filmerna handlade om.

Wild Child:
Den typ handlade om en tjej, Poppy hette hon. Hon bor i Amerika och hon är såhär divig, typ. Hennes pappa får nog av henne så han skickar henne till en internatskola i England. Poppy tycker att det är jättejobbigt där, för hon får typ inte göra som hon vill, och alla lärare gillar inte hennes beteende. Hennes kompisar försöker hjälpa henne, så att hon blir relegerad från skolan. Men sen så vill Poppy stanna..
Den var jättebra alltså, ni måste se den :)

Friday the 13th
Det är fyra ungdomar som ska ut och campa. Det här stället dom ska campa på, så har någon dött där för jättelängesen. Så den kommer och mördar alla typ. Förutom en tjej, för han tyckte att hon liknade sin mamma, eller något, kommer inte ihåg. Men han fångar henne iallafall. Alla andra dog utom henne. Tjejens brorsa letar efter henne, så brorsan och hans kompisar åker till det här campingstället för att leta efter henne. Och så dör alla, utom brorsan. Slutet var konstigt, för den här mördaren typ mördade någon av dom, sen blev filmen slut.
Den här var asläskig, men jag gillar ju läskiga filmer, soatteh den var bra.


Igår och idag.

IGÅR:
Igår så var det ju fredag, ingen skola efter alltså! Älskar fredagar. Men ibland så är det rätt tråkigt, för det är ju ingen skola. Jag har börjat gilla skolan, skolan är jättekul, seriöst. I skolan så hade vi engelska, då gjorde vi någon lek att man skulle vara i två lag, en i varje lag skulle möta varandra så sa våran lärare ett ord på svenska, så skulle man säga vad det var på engelska. Mitt lag vann. Vi hade idrott också, jag och Sebastian fixade musiken oså. Efter skolan så skulle syrran gå och klippa sig, så jag, mamma, lillebror, syrran gick till frisören. Jag tyckte det blev jättefint på henne. När vi var påväg hem så åkte vi till berga för att köpa Pizza. Och vi hyrde två filmer, Wild Child och Friday the 13th. Blev jätteglad igår när jag såg på Idol, Rabih åkte ut! Jätteroligt tycker jag. Jag vill att Mariette, Calle, Erik och Eddie åker ut. Reza och Tove är bäst :] Men efter Idol så kollade vi på Friday the 13th, den var jätteläskig, blev skiträdd.

IDAG:
Har inte alls gjort så mycket, först så kollade jag på våran andra film, Wild Child med min storasyrra. Den var jättebra tycker jag. Efter det så har jag suttit vid datan, sen ville jag kolla på Wild Child igen, så jag gjorde det då :> Men den är ju jättebra, + den andra filmen vi hyrde. Imorgon är det farsdag, så då blir det fira pappa!
Och grattis till alla pappor där ute..

Här är filmerna jag såg.






Dom är asbra, jag lovar.
Puss!


.





Haha, vad coolt alltså. För flera miniatyr-figurer klicka här!


Mer kläder :)

V i l k e n  ä r  s n y g g a s t ?  : )

Jag älskar dom här kläderna, men dom här är från www.lookbook.nu .
Om ni ville veta det :) Puss.


pandaa.se







Så himla fina alltså!
Vill ha kläderna, speciellt Lolita Klänningen högst upp.
Men för er som inte fattar, så är kläderna från www.pandaa.se .


Oje, uppdaterat 9 gånger!

Mitt rekoooooord!
Uppdaterat 9 gånger på en dag!
Det är faktiskt mitt rekord. Jag ska försöka uppdatera 9/10 gånger every day. Hah.
Men det här får bli sista inlägget.. puss.


94 inlägg...

Haha, 94 inlägg bara? Jag trodde att jag hade fler faktiskt. Men ska
väll försöka uppdatera mycket då, heh. Pusspuss.


Besökare?



MIN STATISTIK DÅRRA !
BESÖK MIN BLOGG FLERA GÅNGER VETTJA :)

Omg, jag är inne på mååånga saker!

Oj oj, jag är inne på jättemånga saker ju! Guuud vad coolt! Och jag försökte komma
på en bra rubrik också. Ehehehehehe.


Come here, please forgive me now.



Älskar den här låten alltså. Det är Miss Li som sjunger och någon annan, typ. Ja.


Hiss och Diss.


- Miss Li
Hon sjunger jättebra, jag lovar.

- Modehuset
Stooor hiss på det. Det var asroligt när jag var där.
+ att min kusin Sanna jobbar på Kicks (:

- Att det är 15 års åldergräns på "New Moon"
Det suger. Jag får alltså inte se den. För väll köpa filmen
istället när den har kommit ut.

Nu kommer jag inte på något mer att skriva. Puss.


Kawaiidesign.se

Gå in på det, jag är kär i kläderna dom är så otroligt fina.


















Allt är från www.kawaiidesign.se .
Klänningen, benvärmarna, kjolarna, och sminket är därifrån.
Skulle gärna ha köpt allt, men man har inte råd direkt med allt.


Snö?

Det snöade idag också! Jag hatar snön verkligen. Och det var svinkallt alltså.
Euw.. jag hatar snön, det är inte ens något roligt med snön?
Alla tycker det är mysigt att det är snö på julafton, att man kan åka pulka oså. Men det är ju tråkigt? Snön är kall. Eller hur? Men btw, jag hatar snön, så störande att snön kom idag.

 




Skolan var seriöst bäst idag!

Ja, rubriken säger allt, skolan ägde. Vi skulle gå till Östra Funkabo skolan och hälsa på för vi ska börja där i sexan. Det var askul! När vi var där så skulle Mina och Piere (stavning) visa runt lite. Vi var först i bildsalen, det var ascoola målningar där alltså! Sen gick vi till fritidsgården, musiksalen, matsalen och sist till ett klassrum. När vi var i klassrummet så skulle vi kolla på någon film dom hade gjort, typ. Min syrra va med typ två gånger i filmen :D Men sen fick vi gå till skolan igen. Men det var så mycket bättre än min skola, Djurängsskolan! Matsalen var större, på musiken så får man sjunga "riktiga" låtar oså. Men jag visste redan att Funkabo är bättre för att jag har varit där många gånger när jag har hämtat min storasyrra. Men det var som sagt ascoolt, puss på er.


Rubrik.

Ehm, hejhej, jag har väldigt tråkigt just nu, så alla vet. Ah. Men det ända som är kul är väll att jag lyssnar på Miss Li. Har aldrig gjort det förut, men hon är rätt bra, hon har en jättegullig röst tycker jag faktiskt. Vad mer ska man säga?


Snälla, förlåter du mig?

Hur ska jag börja? Skitsamma, jag skriver.
Alltså, jag trodde du var äkta. Och när jag skrev "äkta" så menade jag det verkligen. Du var ju så otroligt snäll mot mig förut. Vi snackade hela tiden, men det var då det. Du gör det inte längre. Du ignorerar allt jag säger till dig. Exakt allt. Men varför sa du att jag betydde så mkt, att du älskade mig och allt annat när du inte menade det? För att du fejkade, tydligen. Fyfan alltså, vill egentligen säga "Ditt fejkade barn" till dig. Allt du skrivit till mig på mzn och sånt var bara tomma ord. Dom var aldrig äkta. Det var bara tomma ord. Du menar ingenting du säger till mig, eftersom att du har fejkat så jävla mycket.

Men jag vill inte ha något bråk direkt, för jag älskar och saknar dig. Ni betydde så mycket för mig alltså.När du sa allt till mig, som jag trodde var äkta så var jag så himla glad att jag kännt dig. Men har jag gjort något dumt mot dig? Isåfall, kunde du inte säga något? Blir det bättre att ignorera mig, seriöst? Omg, du har sårat mig så himla mycket. Men jag kan förlåta er. Men jag är fortfarande väldigt sårad. Har jag gjort något dumt, förlåt mig. Snälla, kan du förlåta mig? Snälla?

Såhär tycker jag om dig ;)

Hahaha, såhär tycker jag om dig, kul va? :)


Erskänn att den bilden äger?
Men iaf, idag så var det rätt kul i skolan, jag gillar tisdagar för vi har elevens val då :* Jag har forska tillsammans med Fia och Feffe. Men nästa vecka så är det sista gången jag ska ha forska på elevens val. Jobbigt! Fast vi hade kul iaf. Var mest med Matilda, Fia, Feffe och David och Sebastian, på rasten. För vi typ körde excellent eller vad det nu heter. Sen hade vi idrott, eftersom att jag har slagit mig så var jag inte med på idrotten. Det var inte Sebastian heller, vet inte varför, han hade typ glömt kläder eller något? Men vi fixade musiken. Men där man fixar musiken så kom ljudet där vi var så fick lite ont i öronen. Fast inte så mycket direkt, det var kul.

Senså fick jag reda på en grej i skolan igår, asså omg! Fast aja, jag skriver inte något om det här.. 
Men hade bra ni andra, skriver mer, puss!

 


Min ska-göra lista, aa?..


Ja, jag måste bli bättre på syslöjden...
Jag suger verkligen, så jag måste bli bättre, men
såklart jag kommer bli bättre, eller hur? Haha, men nu ska jag äta något, typ.


-

Jag älskar dig.
Alltså, du sa att jag var underbar- men var är du då?
Varför vill du inte ha mig som vän om du tycker så om mig?
.


 


Ja, jag vet, dålig uppdatering.

Sry, jag skrev ingenting igår! Men ska bättra mig (stavning). Men jag har tråkigt, så atteh, jag kommer inte på vad jag ska skriva i det här inlägget. Men uppdaterar sen! Puss på er.



RSS 2.0